Zwemmen met Wilde Dolfijnen
- een onvergetelijke ervaring -

Zwemmen met wilde dolfijnen in Egypte

In een sprookjesachtige omgeving, beschermd tegen de golven, bevind je je te midden van een van de mooiste en grootste koraalriffen van de Rode Zee, het Satayarif. Deze uitzonderlijke lagune in het zuiden van Egypte is een oase van rust en sereniteit. Het is ook de plek waar dagelijks vele dolfijnen samenkomen, na hun nachtelijke jacht, om te rusten, stoeien, socialiseren, hun kleintjes te onderrichten en te voeden (met moedermelk), te spelen en te slapen. Het is hier in het dolfijnenrif waar je een zeer grote kans hebt om dagelijks met deze dolfijnen in contact te komen en met hen te zwemmen.


Magische ontmoetingen

In de betoverende onderwaterwereld word je opgenomen in een grote groep van soms wel meer dan 50 dolfijnen die voor, achter, onder en naast je zwemmen en als  je uitnodigen om met ze te spelen. De rust die uitgaat van een groep moeders met hun jongen, is weldadig. De vrijages die voor je neus plaatsvinden, en het oogcontact dat ontstaat als er een dolfijn naast je komt zwemmen, maken een onvergetelijke indruk.Reisdata


"Een week lang met onbekenden op een boot? Nooit gedacht dat ik dit zó fijn zou vinden!"
"Ja, je bent met mensen die je van tevoren niet allemaal kent op de relatief kleine ruimte van een boot. Maar de mensen die meegaan zijn allemaal eensgezind. De rust en ruimte die je om je heen ervaart, de unieke vergezichten en de mogelijkheid om steeds als je zin hebt het kalme warme water in te gaan en eindeloos rond te kijken in de koraaltuinen, de uitstapjes met de zodiacs en natuurlijk het urenlang zwemmen tussen de dolfijnen. Dit alles maakte dat ik het geen moment als benauwend heb ervaren. Integendeel. De boot gaf me juist een knus thuisgevoel temidden van die eindeloos mooie natuur op zee."
Slapen in eigen cabine of onder de sterren

We nemen onze intrek in één van de negen cabines met elk 2 bedden (2 cabines hebben een dubbel bed) en elk uitgerust met een klein eenvoudig badkamertje met douche, wastafel en toilet. Voor diegenen die willen is er de mogelijkheid om buiten onder de sterrenhemel te slapen en een groot aantal vallende sterren te zien. Veelgestelde vragen


Alvast een paar reacties


Kitty van Dam, 51 - Alkmaar
De mooiste ervaring was toen wij op de laatste dag niet bij de dolfijnen konden komen om afscheid te nemen, ZIJ naar ONS kwamen. Rillingen!

Saskia Emmerink, 52 jaar - Amsterdam
Het is een onvergetelijke intense ervaring om zo dicht bij de wilde dolfijnen te zijn!

Mark Stegenga, 37 jaar - Krommenie
Wat mij het meest bij gaat blijven is de ervaring van verbondenheid met de dolfijnen. De kracht en rust die van ze uitgaat is echt heel bijzonder.De prijs van deze onvergetelijke reis is €1195,-

Inclusief bij de prijs inbegrepen is het vervoer heen en terug naar de boot, het verblijf aan boord, alle maaltijden, alle dranken (non-alcohol) en begeleiding. Exclusief zijn de vliegtickets, het vervoer naar de luchthaven, eten en drinken op de luchthaven en je visum voor Egypte (25 euro). Ook is het gebruikelijk aan het einde van de reis een tip aan de bemanning te geven (richtbedrag vanaf 40 euro). Snorkelspullen (bril/flippers en evt. wetsuit) dien je zelf aan te schaffen. Dit hoeft niet veel te kosten.

Ben je eerder met ons mee geweest en neem je iemand mee die voor het eerst komt:
Per nieuwe gast krijg jij een extra korting van €50,00 op je eigen reis!
Gezinnen vanaf 4 personen krijgen een gezinskorting van €100,00 per gezin.


Gegarandeerd op reis! Fijn gevoel toch?

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt ZMWD gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl. Uiteraard is deze garantieregeling op al onze reizen van toepassing!

 


 

ZMWD is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.
www.vvkr.nl


Vragen? Lees hier FAQ


 

Informatiebijeenkomst

 

Voor vertrek zal er een informatiebijeenkomst zijn waarin we elkaar kunnen ontmoeten en alle ins- en outs van de reis besproken worden. Foto’s en filmpjes brengen je nog meer in de reisstemming. Zin gekregen om mee te gaan? Meld je dan hieronder aan. Ik stuur je dan het inschrijfformulier en de reis- en annuleringsvoorwaarden. Heb je vragen, kijk dan op deze pagina maar ik beantwoord ook graag persoonlijk al je vragen op: Carla Hollants 0631391918.


Ik meld me aan!