Zwemmen met Wilde Dolfijnen
- een onvergetelijke ervaring -

 

Comfortabel op zee

 

En alle ruimte voor jezelf om alle indrukken te koesteren


29 meter lengte vol luxe

 

We verblijven de hele week aan boord van een comfortabele en goed uitgeruste boot van ongeveer 29 meter lang en 8 meter breed. De boot heeft 4 verdiepingen. Onderin de cabines. Op de begane grond een salon en een overdekt buitendek waar gegeten en gedanst kan worden. Op de eerste verdieping een gezellig schaduwdek met lekkere banken, kussens en zitzakken en een bar waar dagelijks verse sappen en fruitcocktails gemaakt worden. Daarboven nog een zonnedek, een prima plek voor een groepsactiviteit in de avond of slaapplek onder de sterrenhemel.

Slapen
We nemen onze intrek in één van de negen cabines met elk 2 bedden (2 cabines hebben een dubbel bed) en elk uitgerust met een klein eenvoudig badkamertje met douche, wastafel en toilet. Voor diegenen die willen is er de mogelijkheid om buiten onder de sterrenhemel te slapen en een groot aantal vallende sterren te zien.

Eten en drinken
Drie maal daags wordt een rijk en gevarieerd buffet geserveerd in de gezellige salon of buiten. De chefkok kookt niet alleen, hij bakt ook dagelijks vers brood en zoete lekkernijen. Fruit, snacks, thee, koffie, water en frisdrank is elk moment van de dag beschikbaar. De 8 koppige Egyptische bemanning staat de gehele dag voor ons klaar en laat het ons aan niets ontbreken. We zullen ervaren wat Egyptische gastvrijheid en vriendelijkheid betekent.

Blote voeten
Zodra we aan boord komen, doen we onze schoenen uit en brengen de rest van de week op blote voeten door. Dit om uitglijden te voorkomen, i.v.m. nattigheid en tevens uit respect voor de bemanning, voor wie de boot hun tweede thuis is en waar zij een groot deel van het jaar verblijven.

Elektriciteit
Aan boord is stroom. In je hut of in de salon kun je met ‘gewone’ stekkers uit de voeten (220 volt).

Lees hier meer